Allergénmentesítés

Az allergénmentesítés nagyon fontos a krónikus allergiásoknak.

Az ózonos fertőtlenítés 100% vegyszermentes és környezetbarát eljárás. Erős hatású fertőtlenítő, antibakteriális, vírusölő és szagtalanító. Már egyetlen kezeléssel higiénikussá teheti az otthonát. Az ózonos fertőtlenítő eljárás rövid idő alatt elpusztítja a baktériumokat, vírusokat, penészgombákat, atkákat, ágyi poloskát, pókokat. Továbbá megszüntetheti a füst-, a cigaretta-és minden más kellemetlen szagot.

Az ózonos fertőtlenítés olyan biztonságos környezetet teremt, melynek során az allergia bizonyos típusaiért felelős gombák is elpusztulnak a helyiségben.

Az ózon az egyik legerősebb fertőtlenítőszer a világon.

Az ózonos fertőtlenítés különösen ajánlott az allergiával élőknek, dohányosoknak, betegségből lábadozóknak, műtéti beavatkozás után lévőknek vagy fertőzéses időszakban  megelőzés céljából.

Az ózon az egyik legerősebb fertőtlenítőszer a világon allergénmentesítés céljából.

Alkalmazása után teljesen visszaalakul oxigénné. A kezelés egyszerű, rövid ideig tart nem igényel különösebb előkészületet.

Vigyázat! A penészgomba spórája is erőteljesen allergizálhat, irritálhatja a szemet, a tüdőt, az orr nyálkahártyáját, a bőrt és a torkot is. Még akkor is, ha egyébként nem vagyunk allergiásak. A penészérzékenység hasonló tünetekkel járhat, mint bármilyen más allergia.

Az allergiások számára veszélyforrás az ágynemű is. Az ózonos légtisztító eljárás során az ózon behatol a szövetekbe és semlegesíti az allergéneket.

A zárt térben az allergének feldúsulnak és az irritációt okozó részecskék megülve a felületeken a légmozgás hatására újra és újra belekeverednek a levegőbe, tehát mindenképpen a legjobb megoldás az ózonos takarítás a megelőzés, illetve semlegesítés céljából. Fontos, hogy az ózonos légtisztítás sokkal hatékonyabb, mint a pollenszűrő, vagy levegőszűrő berendezések, hiszen azok szűrőket használnak a levegő szűrésére.

Az ózonos légtisztítással az ózon lebontja és semlegesíti az allergéneket a levegőben és a felületeken is, valamint jelentősen lecsökkenti a poratkák számát a szőnyegekben, kárpitokban és akár az ágyneműkben, függönyökben is.

Az allergiások számára veszélyforrás az ágynemű is.

Természetesen ismét ki kell emelni, hogy muszáj rendszeresen takarítani is. Port törölni, porszívózni, szellőztetni, így az eljárást időközönként ismételni kell. Javasoljuk, hogy a fertőtlenítést például egy nagytakarítás előzze meg így még hatékonyabb lesz az eljárás.

 

Érdekelnek az árak!