Áraink

Klímafertőtlenítés: 8000 Ft + áfa/db

Autófertőtlenítés: 8000 Ft + áfa/db

 

Akció Mindenkinek!

Rendeljen most ötszöri fertőtlenítést és az ötödiket grátisz kapja!

Plusz még további kedvezmény, hogy soron kívül 24 órán belül elvégezzük azt.

(Az ötszöri fertőtlenítés ugyanarra az ingatlanra vonatkozik.)

 

A fentieken kívül lehetőség van még ózonfertőtlenítési keretmegállapodásra, amelyben biztosítjuk, hogy 24 órán belül soron kívül fertőtlenítjük partnerünk helyiségét.

Lehetőség van átalány szerződésre, mely fix havidíj ellenében rendszeres fertőtlenítést jelent.

Minden egyes ilyen szerződés egyedi megállapodással történik.

Tevékenységünk egész Magyarországra kiterjed, de a székhelyünk Budapesten van.
Budapest egész területén 4500 Ft a kiszállási díjunk, amely magában foglalja a kiszállást és a parkolási díjakat is.
Vidéken a kiszállási díj a távolságot, a megrendelt szolgáltatást alapul véve egyéni megállapodástól függ.

Fizetés: 200 m2 alatt készpénzzel, a fölött vállalkozásoknak utalással történik.

KIEMELT ÓZONOS FERTŐTLENÍTŐ SZOLGÁLTATÁSAINK

Magánszemélyeknek lakóépületek fertőtlenítéséhez

Lakás fertőtlenítésére, szagmentessé teszi a kárpitokat, szekrényekben lévő ruhákat, kiírtja a dohány és konyhai szagokat, megszünteti az esetleges penészedést, eltünteti a doh szagot, vagy az otthon ápolt fekvőbetegek szobájából a kellemetlen szagokat.

Óriási előnye, hogy csak az élőlényeket kell kipakolni a helyiségből és a szekrényajtók, ágyneműtartók kinyitásával minden fertőtlenítődik, szagtalanná és kellemes friss illatúvá válik.

Vízóraakna csigamentesítésére, kamra, garázs, rágcsáló irtására, a klímaberendezések fertőtlenítésére.

Közintézményeknek, cégeknek

Óvodák, bölcsődék, magánklinikák, fogorvosi rendelők, éttermek, stb. számára lehetőség van ózonfertőtlenítési keretmegállapodásra. Ezzel biztosítjuk, hogy 24 órán belül soron kívül fertőtlenítjük partnerünk helyiségét. Átalány szerződés fix havidíj ellenében rendszeres fertőtlenítést tesz lehetővé.

Autótulajdonosoknak

Eladás előtt vagy akár a használat során a fertőzött, büdös, cigaretta szagos autót teljesen kifertőtleníti, a bekapcsolt klímát is gombátlanítja, a benne található baktériumokat, vírusokat kiírtja negyed óra alatt. 5 perc szellőztetés után újra használható a jármű.

Ügyfélajánlások

“Hat éve épített lakásunkban küzdöttünk a spájzban a molylepkékkel, mindent kipróbáltunk már, de semmi sem segített. Jött az ózongenerátor és negyed órai kezelés után nyoma sincs a molynak már három hónapja! Köszönjük!”

Roli és családja, Csepel

“Beázott két éve a lakásom, rengeteg pénzt elköltöttem a hiba elhárítására, de a dohszag nem szűnt meg semmilyen vegyszer hatására, mert két hét múlva ismét érződött a kellemetlen szag. Ismerősöm ajánlotta az ózongenerátort. Tamás 40 perc alatt megcsinálta, azóta kellemes tavaszi levegő van a lakásomban már több mint három hónapja! Hálás vagyok!”

Vali, Dunaharaszti

Gyakran feltett kérdések

Cégünk ózonos fertőtlenítéssel foglalkozik, amely egy környezetbarát, 100% vegyszermentes biztonságos technológia. Munkánk során fertőtlenítő, szagtalanító és légtisztító eljárást alkalmazunk, amelyet ózongenerátorral végzünk. Az ózongenerátorral előállított ózon erős antibakteriális, csíraölő és szagtalanító hatású, így az eredmény egy kórokozóktól, kellemetlen szagoktól mentes higiénikus, friss levegőjű környezet.

Mi az az ózon?

Az ózon egy három atomból álló instabil O3 molekula. A létező anyagok közül az ózon az egyik legerősebb oxidáló és fertőtlenítő szer. A mikroorganizmusoktól függően sokkal-sokkal hatékonyabb fertőtlenítő hatású, mint a klór.

Mire képes az ózonos fertőtlenítés?

Az ózon a fertőtlenítő hatás mellett, szagtalanító és légtisztító vegyület is. Képes eltávolítani a baktériumokat, vírusokat, polleneket, allergéneket, a penészgombát, atkákat, élősködőket. Megszünteti a kellemetlen dohányfüst szagát, a dohos szagot, az étel- és sütőolaj-szagot, a festék- és az oldószerszagot is.

Hogyan működik az ózónos fertőtlenítés?

Az ózonos fertőtlenítő eljáráshoz csak egy mobil ózongenerátort helyezünk el a helyiségben, ami a beállított paramétereknek megfelelően elvégzi a fertőtlenítést. Nincs szükség a helyiség kipakolására, a nagyobb bútorok elmozdítására. Praktikus, mert gyors, (egy 30 m2 helység fertőtlenítése átlagosan 20 perc) és a fertőtlenítést követően negyed óra szellőztetés után a helyiség használható, kellemes friss illattal. Előnyös, mert vegyszert nem tartalmaz, védi a környezetet, bio, klímasemleges.

Miért hasznos az ózonos fertőtlenítés?

Ha kapcsolatba kerül bármiféle mikroorganizmussal, mint például baktériumokkal, vírusokkal, penésszel, gombával, szagot okozó elemekkel vagy oldott oxidálható ásványi anyagokkal, akkor egyszerűen megsemmisíti azt. Nincs olyan kórokozó, mely ellen tud állni az ózon fertőtlenítő erejének. Gáz halmazállapotának köszönhetően mindenhová eljut a kezelt légtérben. A környezetünkben lévő használati tárgyakat nem károsítja. Az ózonos fertőtlenítő eljárás rendkívüli előnye más fertőtlenítő eljárásokkal szemben, hogy nem hagy hátra egészségre káros anyagot a fertőtlenítés folyamatában – mint pl. a klór –, hanem egyszerűen rövid idő alatt magától is tiszta oxigénné (O2) bomlik.