Babaszoba fertőtlenítése

Babaszoba fertőtlenítése, avagy miért ajánljuk leginkább a kisbabák mozgásterének ózonos fertőtlenítését?

A gyermekek immunrendszere kisebb, illetve babakorban még nincs eléggé felkészülve a kórokozókra, vírusokra, baktériumokra. Számukra minden betegség új míg ki nem alakul az immunitás vagy nincs meg a megfelelő védettség akár oltással. Bizonyos betegségek ellen vannak oltások, de a legtöbb ellen nem véd semmi. Ezért a gyermekek környezetét fertőtlenítéssel lehet egészségesebbé tenni.

Az újszülött babák nagyon érzékenyek még a fertőzésekre, így nagyon hasznos lehet egy ózonnal fertőtlenített lakásba, illetve szobába hazavinni a kicsit. Közösségbe járó kisebb testvér esetén még inkább fontos a megfelelő fertőtlenítés. Hiszen az óvodákból, bölcsődéből, iskolákból nagyon sok kórokozót vihet haza a gyerek ezzel veszélyeztetve a kisbaba és az egész család egészségét is.

A járványok idején az ózonos fertőtlenítéssel gyorsan elpusztíthatóak a vírusok, baktériumok. De nem kell mindjárt a koronavírusra gondolni, elég ha eszünkbe jut a rhinovírus, az adenovírus, az RSV (respiratory syncitial vírus) egy óriássejtes, egyszálú RNS-vírus vagy akár a Coxsackie vírus. Máris érezzük mennyire fontos a babaszoba fertőtlenítése.

Babaszoba fertőtlenítése

Az ózonos fertőtlenítés abszolút vegyszermentes és természetes. Így biztonságosan véd meg a kórokozóktól, penészgombáktól, allergén anyagoktól, illetve a kellemetlen szagoktól is. Ha esetleg már egy kicsit nagyobb gyerekről van szó, de mindig beteg, esetleg allergiás, vagy asztmás, akkor nagyon sokat segíthet egy ózonos lakástakarítás. Vagy szobatakarítás a tünetek enyhítése érdekében, illetve a későbbi tünetek megelőzése érdekében.

Ha esetleg még meg nem született babáról van szó, akit szeretnének megvédeni, ajánljuk figyelmükbe a szolgáltatást, mint ajándékot

egy kedves ismerős, barát vagy családtag számára a kicsi érkezése előtt.

Akkor is érdemes gondolnunk az ózonos fertőtlenítésre, ha kutyákkal élünk. Az emberben a kutyák bélférgei nem tudnak ivarilag érett férgekké kifejlődni, de lárváik helyüket keresve, a test számos pontján vándorolva nagyon komoly problémákat okozhatnak. Jobb ezt megelőzni!

Mindezen jótékony hatások ellenére fontos kihangsúlyozni azt is, hogy az ózonos fertőtlenítés, takarítás nem helyettesíti a megfelelő, rendszeres karbantartását, tisztítását a lakásnak!

Érdekelnek az árak!