A tisztaság, az egészség mindannyiunk érdeke

Ózongenerátoros fertőtlenítéssel foglalkozunk, ahol egy generátor ózont állít elő egy helyiség levegőjéből, amely elpusztítja a levegőben található és a tárgyakon megtapadt baktériumokat, vírusokat, penészgombákat, illetve kiírtja az ott található kártékony élőlényeket, mint az atka, ágyi poloska, pók stb.

Mit csinálunk?

Vegyszer nélkül fertőtlenítünk

Hatékonyan és gyorsan.

Megszüntetjük a kellemetlen szagokat

Az illatosítókkal, a vegyszeres tisztítókkal szemben az ózonos fertőtlenítés környezetbarát.

Allergénmentesítünk

Alapos porszívózással sem szüntethető meg a mikrorészecskék eltávolítása. De ózonos fertőtlenítő eljárással igen. 

Az ózon ötvenszer hatékonyabb, mint a klór, több ezerszer gyorsabb a hatása. Nincs olyan vírus, baktérium, élőlény, amely ellen tud állni neki.

Nincs nagyobb bizonyíték erre, mint az, hogy most a korona vírus járvány idején az OMSZ a fertőzött mentőket is ezzel a technológiával fertőtleníti, valamint a tömegközlekedési eszközöket is ezzel kezelik.

Praktikus, mert gyors (egy 30 m2 helység fertőtlenítése 20 perc) és a fertőtlenítés után negyed óra szellőztetés múlva a helyiség használható, kellemes friss illattal.

Előnyös, mert vegyszert nem tartalmaz, védi a környezetet, bio, klímasemleges.

A fertőtlenítés folyamata:

A fertőtlenítendő helyiségekből minden olyan élőlényt, ami szívünknek kedves és, amire később is szükségünk van 🙂 (virág, házikedvencek), valamint megbontott élelmiszert, csomagolással nem rendelkező élelmiszert (hagyma, burgonya, zöldségek stb.) el kell távolítani. Azaz ezeket ki kell vonni a fertőtlenítendő légtérből. Csak ezután indítjuk be a generátorokat (légköbméter-mennyiségtől függő ideig), légmentesen lezárva azt.

A generátor leállítása után csak a mi szakemberünk mehet be védő gázmaszkban a kezelt helyiségbe, hogy megkezdje a szellőztetést. A helyiség nagyságától és szellőztető kapacitásától függően (átlagosan 15 perc) után már újra használható a helyiség mindenki számára, mert az ózon visszaalakul oxigénné, kellemes friss illattá.

Kinek ajánljuk?

9

Magánszemélyeknek

Lakás fertőtlenítésére, szagmentessé teszi a kárpitokat, szekrényekben lévő ruhákat, kiírtja a dohány és konyhai szagokat, megszünteti az esetleges penészedést, eltünteti a doh szagot, vagy az otthon ápolt fekvőbetegek szobájából a kellemetlen szagokat.

9

Közintézményeknek

Óvodák, bölcsődék, magánklinikák, fogorvosi rendelők, éttermek, stb. számára lehetőség van ózonfertőtlenítési keretmegállapodásra. Ezzel biztosítjuk, hogy 24 órán belül soron kívül fertőtlenítjük partnerünk helyiségét. Átalány szerződés fix havidíj ellenében rendszeres fertőtlenítést tesz lehetővé.

9

Autótulajdonosoknak

Eladás előtt vagy akár a használat során a fertőzött, büdös, cigaretta szagos autót teljesen kifertőtleníti, a bekapcsolt klímát is gombátlanítja, a benne található baktériumokat, vírusokat kiírtja negyed óra alatt. 5 perc szellőztetés után újra használható a jármű.

“Hat éve épített lakásunkban küzdöttünk a spájzban a molylepkékkel, mindent kipróbáltunk már, de semmi sem segített. Jött az ózongenerátor és negyed órai kezelés után nyoma sincs a molynak már három hónapja! Köszönjük!”

Roli és családja, Csepel

“A párommal megvettük első lakásunkat. Bár már régen üresen állt, de kellemetlen szaga volt! Már a vásárláskor elhatároztuk, hogy a kellemetlen dohányfüst szagot ózonos fertőtlenítéssel számoljuk fel. Nem csalódtunk.”

V. Éva

“Kisebbik fiam komoly por- és poratka és pollenallergiában szenved. Hiába takarítottam, mostam semmivel sem lett jobb. Barátaink javasolták ezt az eljárást, ami időközönként alkalmazva, sokkal élhetőbbé teszi Balázs mindennapjait.”

B. Éva

“Vidéki családi házunk pincéjét a fiaim borospincévé szerették volna alakítani, de se a levegő, se a falak nem tették kellemessé a felújítást és nem is sikerültek jól a munkák míg nem jött ez az ózongenerátor. Csodát tett.”

F. Katalin