Hotelek, éttermek ózonos fertőtlenítése

A hotelek és éttermek nyilvánvalóan és köztudottan óriási felelősséget és tisztítást igényelnek, hiszen itt aztán tényleg mindenki elvárja a maximális higiéniát és odafigyelést.

A hotelszobák, valamint közösségi terek gyakran látogatott helyiségek egy szállodában, így itt mindenképp ajánlott az ózonos tisztítás. Hiszen kíméletes, gyors, így nincs időkiesés és az allergiás vendégek sem kapnak allergiás rohamot a használt vegyszertől, mivel nincs vegyszer. A technológia vegyszermentes, környezetbarát. A szobákban az ózon gáz beszivárog a kárpitok, huzatok belsejébe is, így lesz teljes körű, eredményes, valamint maximális az ózonos fertőtlenítés.

Nem szabad megfeledkezni a hotelekben a személyzet által használt terekről sem, hiszen, ha a személyzet betegszik meg a nem megfelelő minőségű a levegő, a baktériumok, vírusok vagy a poratkák miatt, az a bevált munkaerőre is hatással van. A jó munkaerő pedig nehezen pótolható. Pláne, ha tömegesen lesznek betegek. Ne várja meg a bajt, a megelőzés hasznosabb és praktikusabb!

A hotelek és éttermek ózonos fertőtlenítése mellett a jelenlegi, aktuális helyzet állása szerint, ha esetleg kiadta ingatlanát magánszemélyként egy külföldről hazatért és kötelezően önkéntes karanténba kényszerült ismerősének, szintén erősen ajánlott a fertőtlenítés az ózon hatásait kihasználva. Ugyanez igaz az airbnb vagy kulcsosházak, de a balatoni vendéglátás és a vidéki szállásadók esetén is. Illetve, ha esetleg Ön is kiadta szállodai szobáit a nemes önkéntes karantén, mint cél érdekében, úgyszintén jól jön majd egy alapos, ám kíméletes fertőtlenítés.

Hotelek, éttermek fertőtlenítése

Éttermeknél természetesen maximálisan figyelni kell a higiéniára, fertőtlenítésre úgy, hogy a vegyszerek ne kerüljenek nem kívánatos helyekre.

A hotelek és éttermek ózonos fertőtlenítése azért fontos, mert néha a normál tisztítás nem elegendő. Ilyenkor tényleg javallott az ózon erejével történő tisztítás. Az ózon a megfelelően tárolt és csomagolt élelmiszerre sincs semmilyen negatív hatással. Nem szükséges kirámolni a kezelendő helyiségből, de még csak elrámolásra sincs szükség.

A tisztítás során egy mobil ózongenerátort helyezünk a térbe és szakemberek segítségével vesszük kezelésbe az egész helyiséget. Az ózon azért a legjobb választás, mert nem hagy nyomot maga után, nem hagy kellemetlen szagot, nem okoz irritációt, vegyszermentes, gyorsan végzi a dolgát és elpusztít minden minden a levegőben és a tárgyakon megtapadt vírust, baktériumot, penészgombát, kiírtja az ott található élőlényeket (atka, ágyi poloska, pók, stb.). A kezelés után a kezelt terület, szellőztetés után azonnal használatba vehető.

Érdekelnek az árak!