Irodák, üzletek ózonos fertőtlenítése

Miért fontos az irodák, konferenciatermek, üzletek ózonos fertőtlenítése?

Azon helyek, ahol sok ember van egy légtérben tartós ideig, elkerülhetetlen a kórokozókkal való találkozás. Klímarendszerekben, székeken, illetve közösségi helyeken, konyhákban, konferenciatermekben a fertőzések, baktériumok gyorsabban terjedhetnek, hiszen több ember érintkezik közvetve vagy közvetlenül egymással. Emiatt ajánlott ezeknek a helységeknek akár a havi rendszeres fertőtlenítése is. Főleg az influenza szezonban vagy akár járványok idején. De megelőzés céljából is nagyon hasznos az irodák, üzletek ózonos fertőtlenítése.

Irodák, üzletek fertőtlenítése

A betegség következtében kieső munkaerő mindenképpen veszteség a vállalatok számára is, ami okozhat anyagi terhet is. Felelős vezető ennek megelőzésére kellene, hogy törekedjen! A fő cél az egészségmegóvása legyen, ehhez nagyon hasznos és gyors megoldás lehet az ózonos fertőtlenítés, takarítás. Az ózon egyszerűen megsemmisíti a vele kapcsolatba kerülő bármiféle mikroorganizmust, baktériumot, vírust, gombát, allergéneket, illetve a szagokat is semlegesíti. Az eljárás végén az ózon visszaalakul oxigénné, így a fertőtlenítés végén csak a tiszta, kellemes és friss levegő érezhető, káros anyag nem marad hátra. De természetesen ez csak kiegészíti a hagyományos takarítást!

A magára hagyott üzletek, irodák is potenciális veszélyt jelenhetnek, hiszen amíg nem tartózkodnak emberek a helyiségekben, egyes baktériumok, illetve a penész könnyen megtelepedhet és elterjedhet. Előzze meg ezt! Segíthet az ózonos takarítás, a megfelelő alaptisztántartás mellett, ami a tulajdonosok felelőssége.

Esetenként, amikor váltott műszakok dolgoznak és teljesen lecserélődik a személyzet érdemes lehet az átadás-átvételt egy ózonos fertőtlenítéssel is megtoldani, hogy a dolgozók biztonságérzete megfelelő legyen.

Érdekelnek az árak!