Klímafertőtlenítés

A hűs levegő az egyik legjobb dolog a forró nyári napokon. Így a klíma sokaknak nyújt komfortérzetet a kánikulában, legyen szó akár az otthon, az irodában vagy az autóban töltött időről.

 

Ha van klíma a környezetünkben, akkor a klímafertőtlenítés elengedhetetlen dolog. Beltéri és autós klímaberendezésnél is érdemes időközönként elvégezni az ózonos tisztítást a maximális poratka és szennyeződések eltávolítása miatt. Ha Ön is por vagy másmilyen allergiával küzd, a nem megfelelően kitisztított klímaberendezés lehet az egyik okozója kellemetlenségeinek. Sokan beleesnek abba a hibába, hogy nem a megfelelő módszerrel tisztíttatják ki a klímát, ami hosszútávon nem megoldás és olyan lesz, mintha meg sem történt volna a tisztítás. Kerülje el ezt a kellemetlenséget és válassza az ózon erejét! Az ózon gáz a legkisebb helyekre is bejut, így maximalizálva annak hatását.

A klímaberendezések jó táptalajt jelentenek a gombák, baktériumok számára, a hűtés folyamatakor keletkezett páralecsapódásból képződő nedvesség segítségével. Ez az egészségre nagyon is ártalmas lehet. A legionárius betegséget előidéző baktérium elleni legjobb megoldás az ózonos fertőtlenítés. A klímaberendezést érdemes évente több alkalommal tisztítani, hogy megakadályozzuk a baktériumok megtelepedését, elszaporodását. Az ózon átjárja az egész berendezést az eljárás során, így vegyszer nélkül, környezetbarát módszerrel végezhető a fertőtlenítés.

Autós klíma esetén az autó utasterébe helyezzük a tisztító ózonos generátort, a tisztító berendezés egy átlagos személyautó klímáját akár 15 perc alatt képes fertőtleníteni, valamint a levegőt megtisztítani. Ha a teljes járművet szeretné az ózon erejével tisztává varázsoltatni, az nagyjából 30 percet vesz igénybe. Mindenféle káros anyagtól mentesen, kíméletesen dolgozik, vegyszerek vagy káros anyagok nélkül, így biztosítva a higiénikus és tiszta eredményt, amelyet mindenki elvár.

Klímafertőtlenítés

Nem szükséges a klímaberendezést szétbontani, kiszedni, hiszen a gáz még a legkisebb helyekre is gond nélkül bejut.

Az ózon az egyik legerősebb fertőtlenítő, és oxidáló anyag, ami sokkal hatékonyabb fertőtlenítő hatású, mint a klór. A klímafertőtlenítés környezetbarát módon történik. Ha a családban kisgyermek vagy esetleg újszülött van, emiatt sem kell aggódnia, hiszen rájuk sincs negatív hatással az ózon, sőt a tisztítás csak még minőségibb környezet nyújt számukra is. A klíma tisztítása során felhasznált ózont a gép a folyamat végén visszaalakítja oxigénné, így a tisztított jármű azonnal használatba vehető. Az ózonos klímatisztítás egy megbízható, rendkívül hatékony és gyors módszer az utastér és a klíma együttes tisztítására, melyet legalább évente egyszer javasolt elvégeztetni.

Érdekelnek az árak!