Közintézmények fertőtlenítése

Iskoláknak, óvodáknak, bölcsődéknek, szociális otthonoknak, intézményeknek, üzleteknek, közösségi tereknek, öltözőknek, moziknak, de még a nyilvános mosdóknak is … egyszóval minden nagy vagy forgalmas térnek szüksége lehet egy alapos, kíméletes fertőtlenítésre, sterilizálásra.

Azokon a területeken, ahol sok ember megfordul vagy sokan tartózkodnak egyszerre egy térben mindenképpen nagy figyelmet kell fordítani a takarításra, fertőtlenítésre. Habár a semminél a sima takarítás is jobb egy fokkal, eredményesebb megoldás lenne, ha bizonyos időközönként ózonos fertőtlenítésre, tisztításra is sor kerülne. A nagyobb, nevesebb cégeknek különösen nagy figyelmet kellene fordítani arra, hogy megmutassák, ebben is kiemelkedőbbek a konkurenciánál, hogy teljes körű figyelmet fordítanak a higiéniára. A közintézmények fertőtlenítése fontos. Felelős magatartással, hozzáállással törődve ügyfeleikkel, partnereikkel, alkalmazottaikkal, látogatóikkal, vásárlóikkal, tanulóikkal és így tovább. Az ózonos tisztítás vegyszermentes, kíméletes megoldás a tökéletesen steril, vírus-, baktérium-, kellemetlen szagmentes övezet kialakítására.

Az ózon eljut minden kis zugba a kezelt területen, vegyszermentes, ezáltal nem hagy maga után kellemetlen vagy klóros szagot. Nem kell elpakolni a kezelendő térben, allergiások számára sem okoz irritációt. A kezelt területtől függően mindig biztosítható az alapos tisztítás az ózon erejével. Nem tesz kárt a bútorokban, berendezésekben csak a baktériumot, vírust, a kellemetlen szagot és a mikroorganizmusokat távolítja el a helyiségből.

Mikor érdemes alkalmazni az ózon erejét a kíméletes tisztításhoz?

Vírusos, illetve influenza szezonban, ha egy beteg vásárló/vendég/tanuló járt az intézményben, ha állatok tartásával foglalkozik a cég, ha kórházi sterilizálás szükséges. Amennyiben valóban gyors és garantáltan hatásos, természetes, allergént nem tartalmazó módszert szeretne elvégezni a területen.

Közintézmények fertőtlenítése

Ráadásul a módszer nem csak kíméletes, hatásos, de még kényelmes is az Ön számára, hiszen semmi teendője nincs az ózonos fertőtlenítés előtt vagy után. Nincs szükség elpakolásra, vagy a kezelés után extra fertőtlenítésre. A tisztítás után ugyanúgy a helyén talál mindent, az egyetlen változás mindössze a steril és tiszta levegő lesz.

A közintézmények fertőtlenítése elengedhetetlen. Mégis sokan eleinte megijednek az ózontól, pedig az ózon a leghatékonyabb kíméletes gombaölő, penészmentesítő szer. A helyiség ózonos kezelése nagyobb biztonságot nyújt a penész ellen.

Érdekelnek az árak!