Lakóépületek fertőtlenítése

A lakóépületek fertőtlenítése kiemelt feladat és saját érdek. Megtalálni az új otthont csodás dolog, már lehet tervezgetni a berendezést, hogy a saját igényeinkre szabjuk a lakást.  Ha viszont beárnyékolja az örömöt a lakásban maradt kellemetlen szag könnyen tud tenni ellene az ózon erejének, az ózonos fertőtlenítésnek köszönhetően, hogy ezután már csak a lakásdekor jelentsen fejtörést.

A nemdohányzó emberek jobban megérzik a dohány- vagy füstszagot, így könnyen lehet, hogy ha az előző lakó régóta vagy sokat dohányzott a lakásban egyből megérzi az új nem dohányzó tulajdonos. A bútorokba, falakba ivódott füstszagot sajnos a többszörös alapos takarítás sem tünteti el, viszont a kíméletes ózonos tisztítás szinte azonnali megoldást jelenthet erre a problémára is.

A por az allergiások rémálma, sajnos ez sem feltétlenül orvosolható alapos takarítással, legalábbis nem minden esetben. Az ózon hatása viszont nem káros az allergiások és érzékenyek számára sem, így biztonsággal alkalmazható ebben az esetben is.

Ha nem kívánatos káresemény történt a lakásban (például beázás vagy tűz) szintén érezhető kellemetlen szag járhatja át a falakat, bútorokat. Az ózon elpusztít minden mikroorganizmust, hogy legalább a kellemetlen szagokkal, allergiát okozó tényezőkkel ne kelljen foglalkoznia.

Ha albérletbe adja ki lakását, bérlőváltáskor előnyösebb helyzetbe kerül, ha el tudja mondani, hogy fertőtlenítette a lakást.

Szolgáltatás - Lakóépületek fertőtlenítése

Miért az ózon? Mert eljut a lakás minden pontjába és csak tiszta higiénikus érzetet hagy maga után.

A kezelés teljesen vegyszermentes, rövid ideig tart és azonnal használható lesz utána a kezelt terület.

Egy használt ingatlanvásárlásakor mindenképpen célszerű a beköltözés előtt megejteni a tisztító procedúrát, mert így szagok, kórokozók szempontjából a későbbiekben nem érhetik kellemetlen csalódások az előző lakó életvitele, esetleges nemtörődömsége miatt. Kevesebb lesz a valószínűsége a későbbiekben felbukkanó szagnak vagy penész foltnak, amit az előző lakó okozott, így nyugodt szívvel és lélekkel veheti használatba új otthonát.

A lakóépületek fertőtlenítése egyszerű feladat. Nincs szükség a bútorok elmozdítására, elrámolására a fertőtlenítő eljáráskor, a helyiség méretétől függően a tisztítás időtartama mindössze minimum 15-30, maximum 120 percet vesz igénybe. Lakása pedig a tisztítás után ugyanolyan állapotban várja vissza, ahogy hagyta csak tisztábban, biztonságosabban, higiénikusabban. Nincs vele vesztenivalója, csak nyerhet vele.

Érdekelnek az árak!