Raktár, hűtőház fertőtlenítése

A raktár és a hűtőház takarítása a kereskedelem számára fontos. Miért? Mire kell figyelni?

Az élelmiszeriparban, raktárakban a baktériumok elszaporodása meggyorsíthatja a termékek romlását, ezért hasznos időnként ózonnal fertőtleníteni. De a friss élelmiszerek raktárba helyezése előtt is érdemes lehet a helyiséget ózonos fertőtlenítéssel kezelni, hogy nagyobb hatékonysággal lehessen küzdeni a penész ellen.

A raktár kiemelt tároló szerepe mellett a szállítás a második legfontosabb gócpont. A hűtőkamionok és egyéb áruszállító teherautók rakterében különféle áruk szállítása történik, különféle helyekről, illetve helyekre. Lehetnek olyan anyagok is a szállított áruk között, amelyek kellemetlen szagúak a csomagolásukon por, kórokozó telepedhet meg, vagy gyorsan romlandók.

Raktár, hűtőház fertőtlenítése 1

Az ózonos fertőtlenítés áruval feltöltött raktérben (megfelelő termékek és szabályok betartása esetén) is elvégezhető. De fontos hangsúlyozni, hogy az alapszintű takarítást nem helyettesíti ez a módszer, így azt továbbra is kell végezni, az ózonos fertőtlenítés után is nagyon fontos tisztán tartani a helyiségeket.

Az ózonnal való takarítás 100% vegyszermentes és környezetbarát eljárás. Erős hatású fertőtlenítő, antibakteriális, vírusölő és szagtalanító. Élelmiszerekkel kompatibilis és a frissességüket támogatja. A raktér biztonságos, hatékony, vegyszermentes, gyors fertőtlenítésére a legjobb megoldás az ózonos fertőtlenítő eljárás használata. A raktér ózonos kezelése biztosítja a megfelelő higiénikus körülményeket az erre érzékeny áruk szállításának folyamán. Az ózongenerátor használatával a raktérbe kerülő erős koncentrációjú ózon elpusztít minden vele találkozó bakteriális, vírusos, penészes molekulát.

Nem marad vegyszer, sem pedig kellemetlen szag, mert az ózon visszaalakul tiszta oxigénné, így nagyon hatásos és veszélytelen eljárás.

Érdekelnek az árak!